Sunday, April 19, 2009

Final dh dekat….

Salam semua….semalam aku telah selesai ujian Medsi…soala-soalannya boleh lah tahan…ada tue yang wat aku confuse ar jgk…heheJ…lusa aku akan start final exam...aku harap rakan2 sekalian dapat doakan kejayaan aku yer…salam ukhwah dari aku…maat taufik wan najah!!ilal liqokh…

Tuesday, April 14, 2009

berita cedey..huhu:-(

erm...dlm pada aku tgh happy2 nie...aku dpt 1 email dri seorang hamba Allah ni...dia mntak aku lupakan dia...erm aku dgn dia pon...bknnya aku letak harapan...tp dia yang bg harapan kt aku...dri email dia, dia nyatakan yang hati dia utk orang lain...aku xmarahkan dia...dh takdir aku kot...aku redha dgn kehendak Allah....
aku suka lirik lagu nie...cuba rakan2 hayati...

padamu selamanya
Sejenak .. ku imbasi kembali
Erti pelayaran usiaku
Ke timur ke barat
Dunia akhirat
Segalanya .. Ohh

Di tengah hangatnya kejahilan
Membakar hangus keimanan
Dan aku hanyut
Tiada berpaut
Layu sudah pedoman diriku

Kini bersendiri
Ku meniti hari
Ke kanan ke kiri
Ku menilai kembali

Jalan ku lalui
Dosa yang telah pergi
Walau tanpa ku sedari
Air mata membasahi

Terasakan ... terbuka
Kunci pintu hatiku
Timbullah ketenangan di jiwa yang keliru
Terurai kekusutan
Membaralah cinta
Milik-Mu Yang Esa
Selamanya...

Pada-Mu selamanya .. oh...
Selamanya...

Berita Gembira


Salam...dh 2 minggu aku xbka blog aku nie...erm disini aku nk bg tahu yang aku dapat duduki ujian Medsi...test utk msuk kursus pendidikan...aku harap sgt aku lulus test nie..mak aku kt kedah tue sanggup beli buku,then post kat aku di KL nie...Insya Allah esk smpi ar buku tue...aku xsbr nk baca nie...hehe:-)
p/s : harap rakan2 doakan kejayaan aku nant yer....aminn.....

Friday, April 3, 2009

lab test....

Salam semua....hari ini aku bangun lambat...sepatutnya aku kena menaiki bus pukul 6.30..erm tapi aku bangun dah pukul 7...aduh..kelam kabut aku dibuatnya....roomate aku pun sama...hehehe...sampai ja kt campus aku...ramai yang dah sampai dan dah buat lab test tersebut....