Friday, November 5, 2010

Kepulangan

Assalamualaikum wbt...hari nie dah masuk hari kedua aku sampai di rumah. Aku bertolak malam 3hb pastu sampai di kedah pagi 4hb. walaupon perjalanan mengambil masa selama 8jam, penatnya memang tak terasa sangat sebab hati happy sangat dapat balik rumh kan. macam yang tertulis di dinding sekolah rendah dulu-dulu, rumahku syurgaku. korang perasan tak aku just ambek masa 8jam untuk bertolak dari johor ke kedah?? sepatutnya, 10jam ok. bus yang aku naik malam tu laju driver dia bawak. bila aku terlelap, then terjaga, aku tengok dia bawak laju, aku dah mengucap dah, aku tak jadi tidoq. takot wooww. dewasa nie kan banyak sangat kes kemalangan yang melibatkan bus express. ok enough about me, now i would like to talk about the banjir in kedah and perlis. yesterday, we(my mum,my bro and ofcouse me) went to perlis to pick my sis home, suddenly when we reach at alor janggus, we stuck in jam. air banjir dah naik tinggi laa. then ikut la kami ni jalan sebelah bendang, selisih pon sipi-sipi. but i can make it. clap your hand. pastu bila dah semua jalan dah tak boleh nak lalu, kami decide untuk patah balik. next week erk aku pi ambek hang, now fokus on your exam k dear.wassalam..