Monday, May 25, 2009

Malam Penganugerahan Zhulian



Tarikh : 23 Mei 2009
Tempat : Stadium Putra Bukit Jalil
Masa : 7 malam

Mak aku seorang guru,but disebabkan aku belajar kat utm x dpat schoolarship, so mak aku wat part tie job..haa ini ar dia..so enjoy da picas okay...

al-kisah time kursus...


setelah selesai final exam thun nie..aku join 1 kursus nie...namanya CCENT...stand 4 Cisco Certified Entry Networking Technician....haa...ni lah cover buku aku time kursus ari tue..sepanjang kursus tue,kami semua diberitahu mcm mna router dan switch berfungsi...best sgt tajuknya...tp time dgr teori...mengantuk giler ar...but bla dh start wat simulation...seronok sgt2.....hehehe:-) lpas hbs belajar teori dan wat simulation tue...kami semua akan diuji dgn test...walaupun aku x lulus exam tue...tp aku rsa bertuah sgt sbb dpat join kursus nie dan knal rmai kwn...dh hbs exam kmi semua diberi beg sorang 1...yang tue lg best...betul tak??

Cerita lepas final...


yippy...final exam aku dh hbs...lma jgak aku x masuk blog nie..rsa mcm ada yg kurg ja...hehehe:-) setelah 3 mggu aku berjuang utk final..aku skrg dh agak lapang...aku hbs final 7hb Mei, tp 9hb Mei aku drive ke kedah utk hantar brg2 aku...10hb Mei..jam 1ptg...aku naik bus ekspres balik smula ke kl...msa tue..hanya Allah sja yg thu bertapa letihnya diri aku nie...esknya plak aku dh start kursus 3P...

Friday, May 1, 2009

Final exam dah nak sampai ke penghujungnya.....

Salam Ukhwah...setelah sekian lama aku x masuk blog nie..dh masuk bulan baru pon...hari nie hari pekerja...so selamat menyambut bagi yang dah bekerja yer...yang x keja lagi...tumpang sekaki ar jawabnya...hehe:-)
Final sem nie aku ada 6 paper..byk giler rsanya...huhu:-(..skrg aku dh hbs 4 paper, that mean lg 2 jer..lps tue aku smbg dgn kursus 3p(Program Pentauliahan Professional)..Insya Allah dalam 23hb nie baru aku balik kedah...betapa gembiranya hati aku nie...hanya Allah saja yang tahu sebab dah lama betul aku x balik kg...hehehe:-)yippy....sekian dlu dri aku...ada masa lagi nant aku cerita lagi...maat taufik wan najah...ilal liqohk...semua yang buruk tue datang dri dalam diri aku...segala yang terbaik tue dari Yang Maha Besar lagi Mengetahui....