Sunday, May 25, 2014

CONTIAGO

* Rangkaian LAPIK TILAM TERAPIUTIK BIO-ION, BANTAL SAINTIFIK dan BANTAL PELUK SAINTIFIK CONTIAGO direka khas untuk memberikan anda tidur berkualiti tinggi yang diperlukan tubuh untuk berfungsi pada tahap optimum. 

* Rangkaian terbaru CONTIAGO telah dipertingkatkan dengan lapisan tambahan bahan berkualiti hebat untuk peningkatan tidur lebih baik serta keselesaan tulen dan mewah yang akan membantu mengecas tenaga anda ketika tidur. 

* Set kelengkapan tidur ini akan memberikan anda sekeluarga sokongan tubuh sepenuhnya, keselesaan maksimum serta pelbagai faedah yang memberangsangkan!

Jika berminat untuk memiliki, boleh hubungi saya 

Call / SMS / Whats App : 0175798343 (Aini)









Saturday, May 24, 2014

SMARTSEAL

Rangkaian BEKAS PENYIMPANAN MAKANAN SMARTSEAL ini diperbuat daripada polipropilena berkualiti tinggi dan bahan Getah Elastomer Termoplastik (TPER) yang dipilih teliti dan tidak bertoksik agar memenuhi piawaian keselamatan antarabangsa dan ianya disahkan oleh U.S. Food and Drug Administration (FDA) serta Korea Environment & Merchandise Testing Institute (KEMTI) untuk kebersihan dan keselamatan.

Price : RM299.00
9 unit per set



Sunday, April 27, 2014

Transformasi

Assalamualaikum wbt...

Alhamdulillah setelah sekiiiaaannn lama menyepikan diri, hari ini, bertarikh 27/4/2014 jam 1:48am aku mula menaip untuk entry terbaru. Blog yang teramat ku sayang yang telah ku tinggalkan selama 1 TAHUN 5 BULAN ini telah muncul kembali.

Antara sebab-sebab yang menyebabkan aku lama tidak menulis :
1. Sibuk dengan kehidupan baru (belum ubah status lagi)
2. Lupa password email
3. Tak ada idea nak menulis

Itu antara sebab-sebabnya la kan, tapi sekarang aku dah boleh masuk kembali, InsyaAllah akan ku curi masa untuk menyediakan entry-entry fresh dalam blog nie. Aduhhhh.... Rindu sangat-sangat nie kat blog, kat reader-reader(kalau ada yang sudi membaca la) hehehehe....

Sebagai permulaan, nak cerita tentang apa ya? Hmmm... masih mencari idea. Sebenarnya banyak nak tulis, cuma tak tau nak mulakan dari mana.

Nanti aku susun cantik-cantik, aku keluarkan ya... tunggu tauuu....