Monday, April 11, 2011

Majlis Malam Sekalung Budi Seindah Harapan

Assalamualaikum wbt....lama bebenor x update blog kan..soryy sgt yer... lately amatlah bz dengan assignment, test, present project.  Tapi alhamdulillah hampir semua dah settle, tinggal lagi dua project yang on progress. hurm, nak cerita apa erk. Aku sebenarnya banyak sangat nak share dengan korang cuma masa  tak mengizinkan untuk aku share banyak kat sini, apa yang sempat aku karang jela erk. Ok firstly, baru-baru nie aku ada apply jawatan JKK kolej Taman Universiti. Tempat aku tinggal sekarang nie la. Macam tak besa lak, time UTM dulu pon aku dah pernah jadi JKK Kolej kan, so aku rasa macam lain bila aku tak ada apa2 nak dibuat time aku free, tapi time aku buzy, Allah jela yang taw betapa penatnya diri aku nie kan. Tapi aku percaya semua perancangan Allah adalah yang terbaik untuk diri aku. So jawatan yang aku dapat RAKAN BIRO PERHUBUNGAN & PENERBITAN. Aku sebenarnya amatlah tak kisah dengan jawatan yang aku dapat. As long as aku ley buat kerja, insya Allah, I will try my best untuk keja aku. Lepas ja dah confirm jawatan, task pertama untuk JKK baru adalah makan malam untuk menghargai JKK lama. Aku ditugaskan untuk handle VVIP dan juga jaga pendaftaran. Bab yang handle VVIP tu yang paling tak bley blah kan. Aku nie mana lah nak formal sangat, makan pon comot2. Tetiba kena jaga hidangan VVIP kaw.... Ketaq jugak lutu aku nie. Nasib bek la Mr. President cover skit. Kalu tak...tak taw la nak kata apa...  So sampai sini dulu kot celoteh aku, next time aku dah dapat picture2 malam tuh, aku buh kat sini k...da....

JKK sebelumnya...


Dorang lagi

Gabungan antara JKK lama dan yang baru