Friday, April 16, 2010

final exam...


Assalamualaikum wbt...mood aku masa taip ni..huhhh...aku sendiri pon tak taw la nak kata macam mana....exam final dah semakin dekat...tapi studynya....gitu2 ja....macam mana ni....so far....aku just nak tunjukkan jadual final aku...hopefully korang doakan aku yer supaya dapat buat yang terbaik untuk exam ni....aminnn...

19/4/2010 - math * dh settle
=
21/4/2010 - kenegaraan * dh settle
=
23/4/2010 - bahasa mandarin * dh settle
=
=
=
=
=
=
30/4/2010 - analysis * dh settle
=
=
=
=
=
6/5/2010 - device
7/5/2010 - digital


pastu balik umah...tapi tak taw lagi nak balik bila and dengan siapa....???????



3 comments:

Nisya Harisy 71 said...

Hehehehe....comel jer entry tu. Xpe xpe...study hard yeah...nanti nyesal, caya ler. Akak klau dpt chance, nak study je balik (full time). Work = sgt tak besh...
Enjoy ur study moment ni ok? Take care n all d best..~!!

nuraini said...

thanks yer akak....yup time skrg nie mmg kena workhard....

chuBBy said...

chayook2..kak aini..u can do it..:-)