Wednesday, June 9, 2010

private....


Assalamualaikum wbt....erm...aku nak tanya sikit nie...bajet macam ramai ja yang baca blog sengket aku nie kan...hehehe....tanya apa erk...?? ooooo...macam nie...semalam aku dok godek-godek blog aku nie, then aku pon nak jejak balik blogger-blogger yang aku dok follow dulu nie...pastu...aku klik...sekali blog tu dah xda...frust jugak laa aku rasa kan...ada plak tu yang jadikan blog dorang private..aku sebenarnya suka sangat baca blog dorang semua tu..tapi xda plak nak tinggal jejak kan..erm...ntah la...bukan sengaja tak nak tinggal jejak, tapi aku malu laa...hehehe...walaupon reality depa bukan kenal aku pon kan...aku tetap nak rasa malu...dan sebagai manusia yang beragama Islam kita memang patut ada rasa malu kan...betul x??so tu jela kot aku nak merepek buat malam nie...hehehehe....

2 comments:

aida said...

salam...
dear, wanna check blog spe ek..jeng2...blog aril ek.??? =)

nuraini said...

waalaikumusalam....syg...aril xda blog....btw...i dgn aril dh xda apa2 relationship...slh i sndri...erm...nk wat mcm mna kn..dh xda jodoh kot....