Monday, June 28, 2010

Happy Birthday To Me



Assalamualaikum wbt...
Hari nie tanggal 28 June 2010, genaplah usia aku 22 tahun. Pada pendapat korang la kan, usia nie dah dikira tua ke belum. Sebenarnya aku sendiri tak taw nak judge macam mana. Antara sebabnya adalah di ketika ini, ramai antara rakan taulan ku telah mendirikan rumah tangga, tidak juga dilupakan sahabat handai ku yang sedang berjuang di medan ilmu sama seperti aku kini. Hehehe....


So sempena ulang tahun kelahiran aku ni, aku wish...:-
~ Aku berjaya dalam pelajaran, nak dapat Dean's List time degree nie...aminnn
~ Aku nak tolong family aku, tapi aku kena berjaya dulu kan...
~ Aku mohon dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, dijauhkan malapetaka, dijauhkan segala bencana, dipertemukan dengan jodoh yang beriman....doakan aku yer kalian...hehehe
~ Takat tu dulu kot wish aku untuk tahun nie.....



Lama jugak aku x update blog, sorry la kalian semua, aku sendiri x taw kenapa, maybe sebab x da cerita yang aku nak share....now dah ada...so aku story la...


Bye....Wassalam semua....Semoga kta berjumpa lagi.....

1 comment:

aida said...

salam dear...
im wish u here,coz org lain wish byk sgt kat FB...so...

selamat hari makin tue...
slamat hari makin tue....
selllaaaaaamat hari makin tueeeeeeeeeee aini...
slamat hari makin tue...

semoga ape yg u wish all happen to u dear..xspecialy got suami yg beriman..Aminnn...sweet 22 ea...kita bkn tue..but matang..hehe..=)