Monday, October 1, 2012

Genap sudah 8 bulan

Assalamualaikum wbt.. Ya Allah, bersawang penuh sana sini blog tersayang nie. Setelah sekian lama aku tinggalkan supaya dapat focus on study, kononya la kan. Hahaha. Hari ni genaplah 8 bulan aku tinggalkan blog tanpa sebarang update, tapi blog tetap buka, sebab nak tengok entry orang lain kan. Aptb. Sendiri punya tak reti nk update. Bukan tak nak update, tapi masa terlalu cemburukan diriku. Haaa... Untuk pengetahuan semua, setelah 2 tahun setengah aku sambung study kat Johor, aku sekarang dah habis study. Rasa macam sekejap sangat masa berlalu, time dok mengangur di rumah masa habis diploma dulu, blog selalu di update dari masa ke semasa, adakah kali ni akan berlaku sekali lagi, blog selalu akan di update. Kita tengok jela nanti yer. Untuk entry khas kali ini, aku akan selitkan beberapa keping picture sekitar 8 bulan aku menghilang dari dunia blogging. So enjoy da picas yaa...
my sis convocation

me and my fren

Ada juga jumpa dengan Diana Amir

Apam di Muadzam Shah

Cream puff

Atif Iman in da house

cabutan bertuah.. Mls nk rotate..hahahahaha

Muhd Izz Haikal in da house

Time study week last sem

Me and wana... Pusingkan kepala anda...hahahaha

My thesis

gambar time raya

me and my sis masa raya

classmate

Hari suraya bernikah

wedding hanis nadwa

wedding bdk sic bp crew

No comments: