Saturday, December 12, 2009

Just nk wish happy belated birthday to eila....

Assalamualaikum wbt...kepada pembaca blog aku nie...aku harap korg semua sihat sejahtera la yer...untuk kawan2 yg dh nk habis cuti nie....selamat pulang ke kampus masing2 ok...have a save journey...
untuk kawan baik aku, azila aka eila....aku minta maaf banyak2 kat hang kos lupa nk wish birthday kat hang...

kat sini, depan seluruh org di dunia nie(bajet mcm ramai ja yg baca blog aku nie..hahaha)aku ucapkan selamat panjang umur....dimurahkan rezeki...semoga hang berjaya dalam segala bidang yang hang tempuhi...aku rindu sangat kat hang...

nant aku pi johor, klu free, boleh la kta jumpa k...hehehe....orang nak taw x, skrg nie aku rasa kusut sgt2...byk benda aku pikir...banyak keja kena buat..tapi aku x buat...ashik dok layan cerita dlm external ja...erm xtaw la apa nk jd dengan aku nie....hari nk berangkat ke johor semakin hampir...mula la kn perangai dulu...malas nk kemas barang2....bila kaki nk melangkah keluaq ja dari rumah....macam2 la aku mula dok wat perangai....dok marah2 la....erm...

by the way, aku nak mintak maaf la pada sapa yang aku marah tue..aku xda niat nak buat mcm tue pon...emosi xstabil la skrg nie...hahaha(alasan je tue)....lastly aku nk share lirik lagu nie...best taw...walaupon nie lagu lama kumpulan new boyz, tapi aku layaannn....

Rajuk Di Hati

Artist: Newboyz

Melihatkan kejahilan mu
Menangislah pula hatiku
Tak terucap aku
Menegur mu

Aku bukannya orang lain
Tapi paling dekat dengan mu
Bila ku bersuara pasti lain
Jadinya

Bila ku pendamkan
Sedih ku ini
Semakin dalam rajuk di hati

Pernah ku menegur
Kesilapanmu
Kesudahannya tiada berkesan
Ku hanya memandang

Dunia yang engkau kejarkan
Itu yang akan ditinggalkan
Bila di hujung jalan
Timbullah kekesalan

Walau kau menangis
Walau kau merintih
Tapi segalanya sudah
Terlewat

No comments: