Friday, May 21, 2010

kesepian...kesedihan...kesunyian....kekecewaan....

Assalamualaikum wbt...tengok tajuk untuk entry aku kali nie macam apa ja kan....entah la wahai kawan-kawan sekalian...dikala ini memang hati aku tengah rasa macam tu...lepas satu...satu ja cerita yang sampai kat telinga aku nie...


Orang yang aku sangka sayangkan aku lebih dari seorang sepupu...kini amat mengecewakan aku...buat sekian kalinya....aku pon tak taw kenapa dengan aku...dengan dia jugak aku nak letakkan harapan sedangkan..mak aku serta adikku serta rakan-rakan baikku menyatakan yang aku dengan si dia tidak akan kekal ke mana-mana...aku pon pelik jugak dengan perangai aku sendiri...bukan aku tak nampak or tak taw apa yang dia dah buat dibelakang aku...tapi....perasaan sayang aku....aku amat yakin sekarang yang sayang aku pada si dia TIDAK LEBIH SAYANG SEORANG ADIK KEPADA SEORANG ABANG....korang nak taw...siang tadi ada la sorang pompuan nie...call aku time aku kat post office...aku pelik ja tgk num phone nya...014xxxxxxx.....dah call dengan x bagi salam...terus ja tanya aku nie ada apa hubungan dengan abang h_iz_l...aku pon jawab la aku nie adik dia...so aku tanya dia balik..dia tu sapa...then dia kata yang di tu bini abang h_iz_l...aku frust sangat..apa lagi yang dia buat kat sana??? abg aku tu skrg kat Sarawak...dia keja sana...pelik la dengan dia tu, muka x hensem pon..tapi awek keliling pinggang...ok end of my abg story...


Now pasal imran lak...yang dia nie pon sorang lagi...dah ada awek, tapi dulu xmau ngaku...aku geram pon ada jugak..sampaikan aku kena tipu dia, kata aku nie dah ada pakwe baru dia nak mengaku yang dia dah ada awek...kalu x, alamatnya sampai sekarang la aku xtaw yang dia dah ada awek..pelik2...dah ada awek pon masih nak mengaku single...kenapa perlu macam tu??takut market xdak ka???for u all info...dia dah 3 tahun couple...aku ingatkan stil baru...tapi apa2 pon aku akan doakan yang terbaik untuk kawan-kawan aku...semoga imran dan azimah akan kekal hingga ke jinjang pelamin...sebenarnya siang tadi imran call aku lepas dari pompuan Sarawak tu call...dia just nak tanya laptop mana yang patut dia beli...nak lawan dengan aku la tu si imran tu...xdak keja len...semua nak sama dengan aku...hahahaha.....


Next about my car...korang nak taw...siang tadi masa nak g antaq mak aku pi sekolah..aku tengok lubang air-cond depan dashboard tu melopong...aku pon apa lagi...mulot aku pon melopong la jugak...tanya kat mak...alamatnya memang macam-macam la yang mak aku pikiaq...orang masuk umah ka tadi...??orang yang buat ka???....n so on...then lepas ja antaq mak aku, aku call tanya kat adik aku..dia perasan dak pasal benda nie...then dia jawab time pagi tadi ada lagi...aku nie pelik sangat-sangat taw...benda nie x kan jadi klu xdak orang buka or kopak...xkan jatuh sendiri punya la...so....petang nya baru taw citer sebenar...rupanya....adik aku punya beg yang punya angkara...hahahaha...dia sendiri xperasan pasal benda tu...aduuhhh....duit lagi la jawabnya...dah la nak kena tukaq minya itam dah itu keta...ehhh..lupa lak nak gitaw yang keta aku sekarang nie dah ada pelekat or sticker SIC(Saga Iswara Club)....bangga sangat babehhh....hehehehe.......hidup SIC....


sekian dulu dari aku....wassalam.....

No comments: